Řidiči podle znamení Zvěrokruhu. Jezdí Váhy opravdu pomalu?

Znamení je jednou znamení. A tak se nabízí jisté podobnosti u žen i mužů. Ale není tomu tak. Hned v minulém článku jsme se přesvědčili o opaku. Například řidička Lvice je podstatně jiná, než řidič Lev. Dnes téma kolem znamení Zvěrokruhu uzavřeme. Máte tak poslední šanci zjistit, co hvězdy prozrazují právě o vás. Využijte ji!

Do toho, nikdo se nedívá

Hledali jste se v minulém článku, pánové? Ale nenašli jste se a mávli jste tak nad textem pochybovačně rukou s tím, že je to stejně nesmysl. Dnes tady stoprocentně svoje znamení najdete. Tak se do článku klidně pusťte a užijte si ho (a hledejte nedočkavě svoje znamení, nikdo se nedívá).

Jak jste na tom?

S kým je bezpečné cestovat a kdo umí být pěkně chladnokrevný?

Řidič Váha

V životě mimo auto jsou Váhy samozřejmě váhavé. Ale v autě je to jinak. Reagují ihned a vždy laskavě. Byť se ostatním jejich přespříliš laskavé chování nemusí zamlouvat. Spolujezdci jen převracejí oči v sloup, když řidič Váha pouští už padesátého chodce a čtvrté kotě, ale Váha je za volantem prostě ohleduplnost sama.

Řidič Štír

Štíři jsou velmi zvláštní řidiči. Kolikrát nevědí, jestli jsou na hlavní či ne, ale vždy se zachovají správně, co se přednosti týče. Nebo mají zřejmě silně vyvinutý smysl pro odhad. Často tedy někam vjedou a čekají, jak to s předností vlastně momentálně bude. Opírají se o své zkušenosti a to se jim vyplácí.

Řidič Střelec

Vyhledávají každou příležitost k řízení. Kdykoliv potřebuje babička odvézt k doktorovi, a do lékárny, a do toho a toho konkrétního krámu, bude to určitě Střelec, kdo odvoz nabídne. A ještě s ní klidně zajede dále tam, a tam, nebo tam. Nevadí mu ani hustý provoz a ruch města. Jezdí s lehkostí a bezpečně.

Řidič Kozoroh

Kozoroh je za volantem poměrně velký perfekcionista. Nedostává pokuty, hlídá si doklady, prohlídky, lékárničky, pojištění a komplet všechno, co se auta týká. Bývá tou pečlivostí lehce nesnesitelný. Děti v autě nesmí nadrobit, a když ho rozčílí jiný řidič, který porušuje pravidla, umí být pěkně chladnokrevný.

Řidič Vodnář

Řidič Vodnář si myslí, že jemu se nemůže nic stát. Neplatí to jen v souvislosti s nehodami. Ale také s policejními hlídkami, nebo se zloději. Často tak docela riskuje. Nechá pootevřené okénko a odejde. Předjíždí tam, kde nemá a spoléhá na to, že kdyby náhodou, nějak to ukecá.

Řidič Ryba

Pokud milujete riskantní a rychlou jízdu, s Rybou nepočítejte. Větší adrenalin bude, když vyrazíte na kole. U Ryby v autě žádný odvaz nenajdete. Nikdy. Muži v Rybách jsou klidní, pomalí a svědomití řidiči. Často je však tato zdrženlivost dostává do stresových situací, které by se jim při rychlejším tempu nepřihodily.

 

Ztotožňujete se vy sami s tím, co o vašich dovednostech říká Zvěrokruh? Nebo je všechno jinak?

 

Napsala Bára Klímová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

code