Na filmovém festivalu v Benátkách budou herci jezdit Lexusy

Lexus je už čtvrtým rokem v řadě v roli oficiálního dodavatele vozů 77. ročníku právě zahájeného mezinárodního filmového festivalu v Benátkách. V rámci festivalu poskytne flotilu 36 automobilů, které budou využívat účastníci z řad herců, filmových tvůrců, osobností a význačných hostů k dopravě na slavnostní uvítání a filmové projekce.

K dispozici jsou luxusní sedan ES a vlajkové kupé LC, modely UX 300e, LC Convertible, i kompletní řada SUV, ve všech případech s technologií hybridního elektrického pohonu.

Akce je zároveň národní premiérou nového UX 300e a LC Convertible.

Luxusní městský crossover UX 300e, který je prvním čistě elektrickým modelem značky Lexus, zhmotňuje mobilitu budoucnosti. LC Convertible je novou ikonou stylu, která vychází z designu vlajkového kupé Lexus ve formě originální látkové střechy s mnoha řemeslnými detaily, od elegantních křivek stahovací střechy až po využití materiálů té nejlepší kvality a barevné varianty interiéru.

ředitel festivalu Alberto Barbera (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Lexus)

.

„Jsme mimořádně hrdí na to, že jsme již čtvrtým rokem po sobě součástí mezinárodního filmového festivalu v Benátkách, obzvláště proto, že tímto ročníkem se vysílá přesvědčivý signál o obnově života po celosvětovém stavu zdravotní nouze, který jsme všichni zažili a který musíme řešit i nyní,“ uvedl Maurizio Perinetti, ředitel společnosti Lexus Italy.

Zdroj: Toyota Central Europe – Czech

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

code